Nijdamstra Stichting

De familievereniging van de geslachten Nijdam, Nieuwdam, Wynia, Wijnja, Wienia, Vleer en andere nazaten van Willem Willems de Oude.

Nijdamstra Stichting Winkeltje

Nijdamstra Winkeltje - Prijzen excl. verzendkosten!

Wapenpaneel 25x25 cm

Wapenpaneel 25x25 cm

Wapenpaneel 25x25 cm

Paneel met het officiële Nijdamstra clanwapen. Alle nazaten van Willem Willems (de Oude) Nijdam mogen dit wapen voeren. Deze uitvoering is geschikt voor gebruik in de buitenlucht, tegen de gevel of naast de voordeur van uw huis. Ook plaatsing binnenshuis of bijv. op een boot behoort tot de mogelijkheden. Wie bedenkt er meer originele toepassingen?

Het wapenpaneel is gemaakt van weersbestendig Trespa met een glad oppervlak. Het is robuuste kwaliteit, met een materiaaldikte van 6 mm. Op de hoeken kunt u gaatjes boren om het paneel vast te schroeven. Monteren met lijm, dubbelzijdige tape of tussen aluminium profielstrippen kan ook. Het formaat is 25x25 cm, zodat het per briefpost kan worden verzonden. Prijs 20 Euro (exclusief verzendkosten).


Prijs:
€ 20,00
Inbegrepen btw 21%
€ 3,47

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingAlgemene info bestellen

Het Nijdamstra Winkeltje wordt beheerd door Lonneke Doornbos. Wilt u iets bestellen? Gebruik bovenstaande winkelmand en doorloop het bestelproces of stuur een berichtje naar  winkeltje[at]nijdamstra.nl (at=@)  met vermelding van (aantal) artikelen en het verzendadres. In beide gevallen  krijgt u een bevestiging met het te betalen bedrag inclusief de verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het produkt en het adres van bestemming. Na ontvangst van uw betaling per bankoverschrijving zal verzending plaatsvinden.