Nijdamstra Stichting

De familievereniging van de geslachten Nijdam, Nieuwdam, Wynia, Wijnja, Wienia, Vleer en andere nazaten van Willem Willems de Oude.

Nijdamstra Stichting Winkeltje

Nijdamstra Winkeltje - Prijzen excl. verzendkosten!

Nijdamstravlag 150x100 cm

Nijdamstravlag 150x100 cm

Nijdamstravlag 150x100 cm

De wapenvlag toont het huismerk-gedeelte uit het Nijdamstra clanwapen: de goudkleurige 'M' op een donkerrode achtergrond. Dit is een kleinere variant van de boerderijvlag (bij het stamhuis Nijdamstra State), die we speciaal hebben laten maken n.a.v. de laatste familiedag.

De Nijdamstravlag is gemaakt van dun doorschijnend textieldoek (niet geschikt voor permanent buitengebruik) en voorzien van een koord met ophanglus. Afmetingen 150x100 cm, bedoeld voor een vlaggenmast of -stok bij een woning. Prijs € 30,00 (exclusief verzendkosten).


Prijs:
€ 30,00
Inbegrepen btw 21%
€ 5,21

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingAlgemene info bestellen

Het Nijdamstra Winkeltje wordt beheerd door Lonneke Doornbos. Wilt u iets bestellen? Gebruik bovenstaande winkelmand en doorloop het bestelproces of stuur een berichtje naar  winkeltje[at]nijdamstra.nl (at=@)  met vermelding van (aantal) artikelen en het verzendadres. In beide gevallen  krijgt u een bevestiging met het te betalen bedrag inclusief de verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het produkt en het adres van bestemming. Na ontvangst van uw betaling per bankoverschrijving zal verzending plaatsvinden.